4/14/12

okay... Dyb indåndning. og lidt forberedelse....

Har et motto imens jeg går ledig, for ikke at blive bims og deprimeret over at gå hjemme dag ud og dag ind. Så skal jeg udfordre mig selv med kreative sysler, eller noget der skal laves i huset.

Har tapetseret fyrrummet, som har set "træls" og halvfærdigt ud siden vi for 3 år siden (GISP) fik sat nyt fyr i huset. halv manglet tapet, og et halvt nedrevet skab... Sørgeligt, nu mangler der at blive malet.

Nå men tilbage til sagen, skal UDFORDRES, og det konstant, for 2½/3 år siden, gik jeg i kast med smykkerne, nu trænger de til en lille pause, men ikke helt alligevel. Har nemlig brugt nogle hvad skal jeg dog bruge de perler til? perler til at lave maske markører! (til strik, hækling mm)Lidt lækker luksus, 4 forskellige markører til midt, i arbejdet eller andre specielle steder, samt en masse til andre markeringer, og måske også et par stykker til min nørkle klubs piger (mig, ekssvigerinden, mor og mormor) som jeg skal mødes med igen på torsdag. 

Der skal jeg til at lære noget nyt, nemlig at strikke et stykke tøj! det gyser i mig ved tanken, det er et stort arbejde, og jeg plejer IKKE at være god til noget hvor jeg skal markere, tælle, forskellige masker og strikker indtil nu kun ret og vrang, og det at stikke en form som futskoene, eller et par andre tøfler var STORT for mig, nu skal jeg videre, lære MERE. og MERE.
Billedet er fra http://bettekun.dk/shop/lille-topstykke-224p.html
og jeg har selv købt opskriften for et år siden ved frøkner og fruer.
Bliver i dette garn....
Fame trend fra Marks and Kattens.

Derudover er jeg også igang med en syet sommer kjole som jeg skal sy på maskine, hvilket jeg ikke har gjort siden folkeskolen, men med en mor som har syet rigtigt meget, og havde en søster der var skræder, så skal det nok gå. Skal snart ud og sy videre.

No comments:

Post a Comment