8/18/13

Sommerferien er ovre.

Nu er "hverdagen" tilbage igen, Sara i børnehave, Micael tilbage på skole bænken, imens mor og Sine er alene hjemme, er kun 3. dag, men alligevel en ok rar fornemmelse, "kun" at skulle tage hensyn til sig selv og baby. Hvilket bl.a. betyder jeg kan se True Blood om dagen igen. (lige voldsom og seksuel nok for en 3 årig) Der er lidt alene tid når baby sover, at være sammen med mand og hele familien er dejligt, men at være " helt alene" er vidunderligt. Så er der meget mere energi at give af når vi er sammen.

Men der er blevet tid til kreativiteter engang imellem.

Bla. Blev Sara's hyggetæppe færdigt. Det skulle have været til hele hendes seng, men når jeg regnede efter blev det for kort, så var det bedre at stoppe nu, også passer størrelsen super godt til hende, hun elsker det og her i sommervarmen har det været brugt som dyne. Opskriften findes super let på google, søg evt. "granny stripes" Eller kig tæpperne på Drops hjemmeside, kan ærlig talt ikke huske hvor jeg fandt den i sin tid. Men den er nem. Er hæklet i bomuld, hvilket jeg nok ikke gør igen, det er tungt og "stift" at arbejde med.

Her er et billede.Så er jeg igang med at lave et hygge tæppe til mig selv, det er meget "tyndt" da det er lavet i strømpegarn, delight fra drops, og jeg er igang med den hyggelige opgave at samle de mange lapper. Og allerede nu selv om det ikke er i nærheden af at være færdigt er jeg rigtig glad for det. Det varmer nemlig super godt, nok pga. ulden i tæppet. Glæder mig til vinter, sterin lys, tæpppe, bog og kakao. måske 50 shades igen? Eller Harry potter bøgerne? Vi må lige vente og se.

Også den "sjove" og "hemlige" nemlig en af "julegaverne" eller i dette tilfælde gavedagsgaverne, (med den del af familien som ikke holder jul) En "Nellie" fra Heidi Bears opskrift samling. Det er en købe opskrift fra Raverly, men den får i ikke lov til at se før den er helt færdig. (der er så meget drama på facebook grupperne ang. copyright hvis man viser en der ikke er færdig, ja ja drama er der nok af i verden.

Også er jeg ved at tage mig sammen til at få skrevet til nogle "pennevenner" den ene er en månedlig gaveudveksling fra min kreative moster med temaet "fuglen eller ægget" tror det bliver ægget, i rede lavet fs. wire med perler som æg, også en lædersnørre til.

Den anden er en penneven fra en tidligere blog event, nemlig Janni fra Janni's Hjørne Som tidligere sendte mig den dejligste pakke med kakao, chokolade, elefant notesbog og musik. musikken hører jeg stadig i bilen. hehe. Gad vide om hun læser der er noget på vej? Nu må vi se, kan godt gå lidt tid.

Er krævende med en baby i huset. I øvrigt super stolt af hende, 6 mdr. og kravler i hele stue etagen, sidder flot selv i kortere perioder. Nu skal hun bare til at spise noget mere sådan jeg kan få noget nattesøvn. Kl. 4 nætter er lidt for ofte efter min mening.

Og til slut et billede af mig på en helt alm. hverdag.

Med pjusket baby revet hår, i pausen hvor jeg skriver dette indlæg.