1/18/13

2013, snart, senere og drømmene

Hvad jeg håber på.

Ja efter endnu en "kaotisk" uge, med masser af sygehus besøg, kontroller og tja. øv ting, så er det igen weekend. Og alt er godt. Hvilket er skønt. Alt er som det skal og bør være.

Nu venter vi bare på at baby skal være klar til at komme ud af maven, og hilse på os alle sammen. Vi glæder os alle 3 her i huset og mange uden for huset også.

Skulle jeg nu komme til at vente til efter termin, så har jeg endnu en ting at glæde mig til, næste lørdag, (hvor jeg også har terminsdato) har jeg tilmeldt mig et kursus hvor jeg skal lære at hækle med pull tabs (dåse ringe fra sodavandsdåser) arbejde med nappa, (et helt nyt materiale) læder og nitter. 4 timers kursus for 150 kr. Er da billigt. Det er via. Dansk håndarbejdslærerforening, men man kan også deltage selvom man ikke er skole lærer. Så det vil jeg prøve at udnytte. Den søde instruktør har givet mig lov til at komme med på et "fripas" i tilfælde af jeg skulle nå at føde inden, så melder jeg bare afbud, ellers møder jeg bare op. Meget pænt af hende.

http://www.haandarbejdeiskolen.dk/region/nordjylland.php

Ellers glæder jeg mig til en god barsel, samt krydser fingre for et nyt job, da jeg pt. står imellem muligheder. Ja en sygelig graviditet er ikke god for at blive fastansat når man er vikar. Men det skal ikke afholde mig fra at søge igen når jeg er klar til det. hehe.

Men det er sundt at have nogle drømme som er realistiske og kan opfyldes i tilfælde af det ikke lykkes at komme i job. Så vil jeg dygtiggøre mig til efteråret, med noget kreativt i "fritiden", og kurser som vil øge jobmulighederne i "arbejdstiden" fx. et godt HR kursus, eller et kursus i årsafslutning da jeg ikke rigtig har brugt den viden ret meget. Jeg skal ikke kun være hjemme og "tudse" rundt om mig selv. Det duer jeg ikke til, er ikke godt for psyken.

Til foråret glæder jeg mig til at anlægge en lille bitte "køkkenhave" og en blomster "kumme" Skal nok blive hyggeligt.

Nu og her /snart når baby er kommet. Skal jeg gå en god tur dagligt i forbindelse med at min dejlige datter på 3 skal følges i børnehave, så skal der gå'es en tur med barnevognen. Når jeg så er ved at være ovenpå efter graviditeten, kan gå "normalt" igen, og har fået styr på blodtrykket igen, så vil jeg gerne genoptage mine "lunte" ture, kommer nok til at passe med masser af vintergækker og krokusser langs stierne. Bliver rigtig dejligt.

Ja der er nok at glæde sig til, for slet ikke at tale om alle de gode små ting i dagligdagen. Alle de små milepæle for baby, pudsige ting i hverdagen med den store pige osv.