5/10/12

I stedet for lykkepiller og psykologer. hehe så køber man legetøj!Ja ja, efter hånden længe siden jeg var syg syg, men jeg holder stadig på de penge der skulle være gået til psykolog og piller, de må gerne gå til materialer og "legetøj" til mig i stedet for.

Var for 2 år siden midt i en lang stress/depression periode på knapt ½ år som var rigtigt slemt og ½ år som var mindre slemt, også kamptiden derefter hvor jeg nu føler jeg er rask og bare skal lytte til mig selv. Det er nemlig umådeligt vigtigt, ikke at bygge op, er jeg sur, så siger jeg det, er jeg glad så viser jeg det, jeg lader mig ikke blive trådt på og jeg bestemmer selv over mit liv, det skal hverken jobcenter eller a-kasse ændre på. Ville de have mig i aktivering, ja prøv bare, så finder jeg nogen der vil have mig i aktivering i en måned gratis, også kan i stå noget så fint med jeres 6 måneder. hehe. Ja lidt lortet af mig, men man skal også havde lidt respekt for sig selv, og det vil jeg ikke have hvis jeg skulle arbejde med noget jeg virkelig hadede. og skal jeg arbejde vil jeg have LØN og TIMER for det, at arbejde for at det ser pænere ud på stats budgettet nej tak, jeg får ikke arbejde af at stå på plejehjemmet og skulle gøre rent, uden der var noget at gøre rent, kender flere som var i fuldtids aktivering, som kunne arbejde i en ½ time, også var der ikke mere at lave men de skulle være på stedet fuld tid for at få dagpengene, det er at tage pis på folk, og spilde deres tid, nedrive deres selvtillid, du duer ikke til mere end en halv times arbejde på 8 timer, men samtidig er du en doven skid fordi du kun arbejder den halve time, at du er færdig og har gjort dit arbejde grundigt, næ du er bare doven, også selvom du spørger efter mere.

Nå lige et surt opstød,

Ej nu skal i se hvad jeg har "købt" garn i lange baner til et sengetæppe til min datter der snart skal have en rigtig seng at sove i, eller sagt på en anden måde en stor pige seng.


Starten på sengetæppet i granny stripes på nål nr. 5
Der skulle overraskende meget garn til da jeg kom igang og målte efter og, begyndte at regne på længden af tæppet, så gik fra 20 nøgler garn til 40! så er der også nok, måske også til dukkevognen, og et par fede puder. Ellers et par "små projekter der ikke haster."