4/5/13

Designers touch

Sådan et par helt standard cowboy bukser blev til noget helt unikt med en broderet lap på hoften.
Derudover arbejder jeg på et evt navneskift så leger med navnet by sjg

4/4/13

Broderi igen

Er længe siden sidst jeg har broderet men efter jeg læser mange blogs igen har jeg fået lyst til at brodere lidt igen.
Og hvad er bedre end når man har tonsvis af materialer lige fra starten! Så starter med en rose lap til Saras bukser. Lidt luksus design på en stram økonomi. Men må nok øve mig lidt.
Nogle gode tips til hvor jeg kan finde en oversigt over sting på nettet?

4/3/13

Pust af Lykkegas....

Dagens første pust af lykkegas.
Efter Micael og Sara er sendt af sted skyndte mig og Sine sig op under den stadig varme dyne og gassede til klokken blev ni. En af de dejlige ting ved barsel. At det er en mulighed. (at jeg så sad i 1½ time i nat fordi hun ikke ville falde i søvn igen er en anden side af sagen.)Lykkegas nr. 2
At vores badeværelse stadig (efter en hel uge!) er super dejligt rent og opryddet, samt at finde en ny bloksæbe frem som dufter så fint af roser.
Synes så godt om de rigtige "bloksæber" helt firkantede og uden dikkedarer. Der er noget nostalgisk over det, og føler mig som en lille pige der leger "fin" hver gang jeg bruger den fine bloksæbe istedet for pumpen, som også er der.
Og hvilken kvinde elsker ikke at putte sin parfume på? Nyde duften når man lige trykker på flakonen? Denne har en dejlig undertone af æbler, ikke skarp eller kraftig i duften men rund og mild og jeg sidder under et æbletræ på en forårsdags duft. Bare rigtig glad for den. også kostede den "kun" 59 kr. i bilka for et par uger siden. Lige et enkelt pust efter Deo'en er lagt under armene. Så er jeg klar til dagen.


Lykkegas nr. 3
Jeg nyder når rum i huset er "nyoprydede", igår var det soveværelset der stod for tur, idag 2 af skabene i køkkenet. og hov der var en brødblanding, så hvorfor ikke lige røre dejen sammen til boller? Nybagte boller til frokkost med masser af solsikke kerner. Mums.


Lykkegas nr. 4
Pakkepost.
Need i say more? Behøver jeg sige andet?
Idag var der 2 pakkebreve i postkassen den ene fra kina med stofroser til kreaprojekter. Den anden fra min kreative moster DOT Alma som sendte mig denne pragtfulde havfrue.

Dagens ommer.
At lave en ørering man er super tilfreds med, også når man vil lave nr. 2 så havde man kun EN af præcist den type perlekappe....
Så bliver til en charm engang i fremtiden eller også må jeg simpelthen bare pille den op igen.

4/1/13

I morgen- Små luksus goder

Vil jeg vise jer nogle af mine hverdags luksus ting.
Små ting der gør hver eneste dag lidt mere lækker.

:-) Meget kort.