11/17/11

Saraju's bløde hjørne del 1. Hello kitty, jul og opbevaring

Her kommer snart en lille serie om mit "bløde" hjørne, hvor det er de bløde materialer der bliver brugt i stedet for sten og metaller.


Her er mine nye kasser jeg har fået i gave fyldt med dejlige garner jeg har købt og fået gennem tiden, og igen har fået gang i. Kassen til højre er kassen jeg tager med mig i byen, eller lign. hvor jeg kan finde på at sidde og nørkle, den lilla pung, har jeg mit aktive projekt i, jeg finder det meget praktisk at kunne have det med mig, da jeg bor i et 2 etages hus, er det rart at kunne have en lille ting i stedet for en stor kasse når man sidder både oppe og nede og arbejder. Som man kan se er der gang i en lille Hello Kitty som er hæklet i bomuld fra kvikly, og fyldt med pudefyld fra ikea's billigste pude. opskriften kan man finde på:
Oline art's blog, tag et kig omkring flot og inspirerende blog. Ellers til strikke hjørnet er der altid en blok, og noget at skrive med til at holde styr på hvilken omgang man er igang med. og nu skal i se nogle SKØNNE nåle når man strikker og hækler. Den store gummi løkke går det bare 100 gange nemmere at få garnet i øjet, og nålen er let at arbejde med, gav 6,50 kr. for disse 3 på en messe, og er meget glad for jeg tog dem med hjem.


Så flyvsk som jeg er har jeg flere projekter igang på samme tid, så er små lette projekter skønne. Fx. Disse jule kugler til træ'et. tog en aften i selskab mes CSI og Criminal minds, minus den tid jeg brugte på at sy hello kittyen sammen. Indtil videre er der kun en enkelt lille kugle, garn og opskrift fra stof og stil, der er 3 opskrifter med i pakken, en lille æske, og 2 str. kugler, den guldkugle der kan ses er den mindste af dem.Det var alt for idag. God fornøjelse. 
11/15/11

Danagonia har en Give away!

Her er linket til hendes Giveaway - Alle kan deltage. læg mærke til det er håndlavede ting.

http://danagonia.blogspot.com/2011/11/giveaway-hos-danagonia.html

vinderen bliver trukket 1. dec.

Nøj hvor går tiden hurtigt lige nu!

er kommet i viksomhedspraktik og går totalt død om aftenen.
Men er ved at være STOR fan af blog's og de mange give aways man kan finde!
så for at få et ekstra lod vil jeg lige linke her:

http://likemormor.blogspot.com/2011/11/give-away.html#comment-form

Kunne være fedt med en god idé bog til datteren hun vil så  gerne være med til alt.