11/1/12

Endnu en kæde næsten færdig.

Ja også mangler man ca. 30 ringe.... så typisk. Ja ja må fortsætte igen imorgen, eller næste gang jeg får lyst. Men endnu en kongekæde er snart færdig, og klar til at blive tromlet osv. Kan nu godt lide at få dem til at "vokse fra en ring til en flot færdig kæde. :-)

10/28/12

At nyde at rydde op.

Jeg har besluttet at få sorteret GODT ud i mine rigtigt mange perler.... Ikke de nødvendigvis bliver sat til salg, men vil gerne have et bedre overblik. også er jeg begyndt reelt at indse jeg kommer ikke til at lave ret mange "trække perler på snor/wire" halskæder/ armbånd. Jeg er blevet stor fan af "rene" metaller, kobber og sølv. tør slet ikke tænke på hvad det vil koste at arbejde i guld. En af dagene vil jeg gerne vise jer mit dejlige arbejdsbord. Som det ser ud når det er helt ryddet op og klar til leg. Har lavet et eller andet åndsvagt med ryggen igår, og har næsten ikke kunnet lave noget idag, smertestillende piller er et NO GO når man er gravid, så har været en dag med varmepude, tæppe også fik jeg arrangeret det sådan at jeg fik manden til at tage nogle af favoritterne med ned i Sofaen, også fik jeg mig sat med datteren ved siden af, en lille bakke på skødet, varmepude i ryggen også begyndte vi at kigge på nogle af mors absolutte yndlingsperler. Her er et billede fra mobil telefonen.
Fik også lavet mig et par flotte labadorit øreringe i sterling sølv, de er bare flotte og diskrete til opsat hår. Lige noget der passer halv generte konservative mig. Stenen i sig selv er så fantastisk, de spiller så flot i lyset og jeg regner med at få taget et billede i morgen når der er ordenligt dagslys igen. Regner lidt med at aftenen kommer til at gå med at sidde og hygge med at kigge sten, perler og findings :-) imens jeg lytter til diverse musik på youtube normalt er jeg vild med Adrian Von Zingler, som laver noget fantastisk "eventyrlig" musik, sådan noget rigtig film kvalitets musik. Jeg styrer dog uden om hans Pagan numre da jeg synes de ligger lidt for tæt op af heavy metal, men hans celtic, gothic osv. Det er bare rigtig godt. Men når man har ondt så skal man hellere lytte til glad musik som kan få en til at glemme at det gør ondt hele tiden, så prøver at fange noget at det nye, Aura dione med "in love with the world", girls aloud med something new, Christina augilera med Body, også gamle klasikere som Nik Kershaw med the riddle og i wont let the sun go down on me osv. Tror det bliver en rigtig hyggelig aften lige nu skriver jeg og ser Sara sidde og se børnetime inden hun skal i seng.