1/26/12

Et glemt sted som man spænder.

Var idag ved ørelæge henvist af normal læge.
Fordi jeg har fået de hersens virkelig voldsomme svimmelheds ture som da man var barn og snurrede rundt og rundt, og når man så faldt så snurrede verden stadig omkring en.

Men skulle tjeckes for virus på balance nerven. eller om der var noget med øjnene som gjorde de svimmelheds ture kom.

Men overraskende nok viste det sig at "virker som om det kommer af" snævre næsebor og kæbeledsspændinger".
Altså så voldsomme spændinger i hals, kæbe og nakke, at der af og til ikke kommer nok/for meget blod til hjernen og  derfor bliver svimmel. Kan godt sige det gjorde nas da jeg fik vist hvor spændte de muskler er.

Men derudover skal jeg nu til at bruge et redskab som jeg altid har nægtet da bare tanken gav bræk fornemmelser! at skylle vand fra det ene næsebor til det andet! IWWWWWW!
Her er ca. hvordan det ser ud fra apotekeren.dk I får ikke lov til at se mig med den.


Det er gyseligt de første 2 sekunder, så presser man hagen lidt mere ned mod brystet så løber vandet ligeså fint fra det ene næsebor og ud af det andet. Stille og roligt. Føles ikke mere slemt end at dykke i svømmehallen uden maske, også puster man lige stille næse bagefter også kommer overraskelsen. Det VIRKER rent faktisk. Mere luft og mindre irriteret i næsen af allergi mm. det er 2-10 sekunders ubehag også er der ingen behov for dyr medicin. Virker ligeså godt som min "flexonæse" også det eneste det koster er en "næsekande" lunkent vand med en lille teske salt som man har rørt op.

Skridt 2 sov med snorkeplaster i en uge. Ta et "special plaster" på næsen og du får meget mere luft gennem næsen. Virkelig overraskende, bliver spændende om jeg så også får bedre søvn ud af det.

Skridt 3 som jeg gerne anbefaler alle da det ikke er ubehageligt og løsner godt op. Kæbeleds afspændings øvelser!
  1.  Åbn munden så meget du kan og luk den roligt og kontrolleret igen. ca. 10 gange. 
  2.  Åben munden og "drej/roter" kæben rundt i store cirkler den ene og den anden vej.
  3.  Masser tyggemusklen "imellem" tændernes rækker. 
  4. Masser halsens muskler drej hovedet lidt, brug modsatte hånd til at massere, og skift side. Afslut med at spænde af ved den typiske hovedet på skrå og en arm op og hvile på hovedet ikke presse. 
  5.  Få en dejlig nakkemassage af din partner. (valgfri og selv tilfæjet) 
læs evt. mere på hoejslet.dk under patientvejledninger. 

Iøvrigt denne ørelæges skyld jeg idag kan høre da ingen andre ørelæger kunne se jeg havde vand i ørerne da jeg var barn. Om morgenen var jeg næsten døv, da det blev aften skældte jeg ud over regnen larmede og smørret på panden larmede for højt.