4/17/15

Er jeg stadig kreativ? Om at stå op af sengen og sætte sig ind og farve.


Ja som i farve i en malebog farve.

Min kære mand glæder sig som et lille barn til Nordic masters (fiskekonkurrence) imorgen, og ville være ekstra udhvilet og frisk, så tidligt i seng og se en film, og efter "kort" tid, sov godt.
Er rigtig glad på hans vegne. Det er fedt at have noget at glæde sig så meget til.

Men... (ish)
Jeg gad ikke tidligt i seng igen, pga. penecilin jeg ikke har kunnet tåle er jeg gået i seng kl. halv otte, flere gange denne uge, og brækket mig og haft super ondt af mig selv til jeg opdagede at det var pillernes skyld. Også her til aften, så lå jeg.... Ikke det mindste træt, ud over at være træt af situationen, misundelse (ja kan man godt være, selvom man er glad på andres vegne, det som de kan glæde sig til.) og en føelse af SIMPELT HEN NEJ! Det er jo fredag, og hvorfor skal jeg så tidligt i seng? Så da han snorkede dybt og tungt, listede jeg ind til min hyggeplads med tanken om at være "simpelt" kreativ, som også var stille (og nu klikker tasterne) også sidde og farve en tegning jeg har printet fra nettet. En malebogs tegning. Med farveblyanter.

I et stykke tid sad jeg faktisk og følte mig flov over at være så "ukreativ" og bare farvelægge en andens tegning. I øvrigt en meget smuk have blomster tegning.

Men nu sidder jeg og tænker. Nej måske er det ikke den store orginalitet, eller opfindsomhed der er i spil. Men jeg ser noget blive gradvist smukkere, jeg sidder alene, men noget fantastisk "2 hour epic music mix" på Youtube. og der er bare ro. Fuldstændig ro, for alle sover. Og det skal jeg også snart.

Link til billedet lånt på Amazon.com (Jeg understreger lige at billedet er tegnet af Johanna Basford, og det er lånt fra amazon.com)

Ja, jeg er stadig kreativ, men lige nu har jeg bare brug for ro, og lette opgaver.
Jeg er træt, der er meget der fylder, og det er at være kreativ på det niv. der lige passer når man vil være stille som en mus.