12/8/11

8 December så er jeg med igen.... Noget jeg har lavet.

Vælger her at vise min absolutte stolthed. inden for smykkerne.

Jeg elsker denne kæde min magiske sten med ringenes herre inspiration. Nok en af de ting jeg er allermest glad for... sidder og tænker, er næsten nødt til at tage i pearls and pieces og hente flere krystal spidser.....


Nå ja er nu også meget stolt af min sensommer halskæde. 

12/7/11

fyyy er kommet bagud så her kommer julekallender fra 5- 7 dec.

d. 5 december, noget jeg har bagt...
I får bare opskriften

275 g sukker og 2 æg piskes hvidt.
85 g mel 4 spk. kakao og ½ tsk. bagepulver røres sammen, sigtes og vendes i æggemassen.
100 g smeltet smør røres i dejen.

200 grader i 25 min (oprindelig opskrift er 20 min men så er den ikke bagt nok efter min smag, selvom den skal være "ubagt" brownie like)

6 dec.

Jaynalor.com
En hjemmeside med en rigtig sød webcomic for store teens og voksne da der er adult content. altså noget der er eller kan tolkes som porno. Det er dog kun suggestive i de tegneserier der er gratis. Virkelig sød historie i better days og original life.

7  dec. Vis os dit hjem.

Så får i et billede fra sidste forår, der er alt for mørkt udenfor nu, og så ser der så trist ud pga. byggerod. Vi har en skøn have.

12/4/11

Julekalender 2. søndag i advent.

Gik med at min skønne mand har været ude og lege politi og røvere i Aalborg. (Hardball games). Jeg selv tog til julemarked med lille pigen, mor, far, mormor, bror svigerinde, niece og nevø hvorefter mig og min mor sad i hver sin sofa og nørklede, så kom en meget øm forslået mand hjem. Pragtfuld afslutning med PiZZA!