3/28/12

Thailand! 14 dage i eventyrland. DEL 1

Ude godt, fantastisk godt... Men hjemme er nu bedst.

Kom søndag hjem kl. 13 efter 31 timers rejsetid fra hotellet i Thailand. Det var en laaang tur med meget vente tid. Men det er jo ikke spændende hvor "hård" hjemturen har været. Nej det spændende var jo selve rejsen!

Behandlet som kongelige i et land hvor næsten alle smiler til dig, og er der det mindste galt, fx. er dine nye solbriller du købte dagen før gået i stykker, eller har de glemt osten i din burger. Så er det ligefør de kravler for at undskylde, og fortælle hvor kede af det de er. Lige i overkanten, men det er utroligt servicerende folkefærd. Så længe de ikke tror du er russer. De kan virkelig IKKE lide russere. Mig og manden er meget "keltisk" blege, nærmest blåhvide, så blev mange gange spurgt om vi var russerne når vi gik forbi sælgerne, og på udflugterne, og sikke et smil der kom frem når de hørte vi var danske. Men der er en grund til de ikke kan li russerne dernede, de er virkelig definetionen på uhøflighed og uforskammethed. og Thaierne kan ikke li dem fordi de er virkelig grove når de handler.
Og oplevede det selv flere gange, smed vores håndklæder på solvognen ned på jorden for at tage vognene, forstod ikke engelsk så endte med at flytte os. (skal siges normalt kan man bare ligge sit håndklæde på en vogn om morgenen, også er det der også når du kommer tilbage 3/4 timer senere hvis man er gået en tur langs stranden).

Men det til side....

1. Dag. vi ankommer til aftensmads tid hvor der er gratis aftensmad hver dag på hotellet, lækker thai indspireret mad. Thailandsk musik i en smuk restaurant, hvorefter vi finder det lokale supermarked, køber et par "singha" øl og nogle sodavander, og derefter sidder og hygger på svigerforældrenes værrelse, sammen med resten af vores "gruppe" på 6 mand.
Derefter går vi tidligt i seng da vi er TRÆTTE rejsen derned var lang og ekstremt varm i flyveren, de kunne bare ikke køle vores del af flyet ned, så var VARMT, var køligt da vi gik ud i Thailands tropehede.
2. Dag, stille og rolig afslapning Khao Lak vi er rejst til er smukt, og mediativt roligt, meget "Zen" agtigt, vi finder x. antal strand barer hvor der bliver købt på skift, ½ l. vand, næste 1 cola, så 1 singha, og om igen, væsken forsvandt så ekstremt hurtigt. Vi fandt også vores "massage" sted som lå helt ned til vandet. Helt fantastisk. dag 3 . Stod på elefant tur på elefanten Coco Chanel. Den sødeste elefant, som vi både red på i junglen, samt gav et bad i floden, super fantastisk oplevelse.

Dag 4. Blev massage dag, med ren og total afslapning,

Dag 5. Udflugt, til Simili øerne, koral snorkling helt fantastisk, med lyden af papegøje fisk der spiste af koralerne, og "sked" sand ud bagefter. Jeg kan ikke begynde og beskrive skønheden og "waow"  føelsen over at være omringet af stribede fisk, søanemoner, og det f´puderbløde sand, samt at se de flyvende ræve (oversized flagermus).


Dag 6 afslapning, aftensmad på stranden. Strandtur i måneskinnet, og film på fox movie inden vi sagde godnat.

Dag 7 Rejsedag. Ankomst til KHARON, mit favorit sted, Khao Lak var smukt mediativt, men pga. et løfte om IKKE at medbringe håndarbejde, eller bøger eller nogen former for "tidsfordriv" blev azurblåt hav og smukt ekstremt kedeligt.Eller sagt på en anden måde, jeg blev rastløs, ikke engang nået ved at samle skaller, da man ikke må få dem med hjem.
Kharon bød på liv, fest farver og masser af shopping.

Del 2 i Kharon følger senere.