3/22/13

Øv øv øv og dumme papir arbejde

Er jo mor til to Sara på 3 og baby på 7 uger. Ville egentlig gerne amme og gik også ok. Indtil den gamle månedlige ven kom tilbage. Først kunne hun ikke li smagen, i alt fald blev hun sur og tvær hver gang der var tid til mad. Giv mig nu , slå væk igen og igen. Det gav så meget lange måltider og ekstra luft i maven. Suk.
Så kommer en anden bivirkning ved de kære homoner ikke nok mælk. En sur baby, og en træt mor. Ringer for at få det anti allergivenlige mælke erstatning. Efter 3 dage får jeg endelig kommunen til at maile de nødvendige ansøgnings papirer. Med notatet vær opmærksom på en sagsbehandlings tid på 3 til 4 uger. Nå løvemor her må tage kampen op for at få den bevilging
Fatter ikke hvorfor det skal være så bøvlet. Første gang var det bare et opkald hente recept også kørte det. Nok spare kniven der presser nu.

3/21/13

Hvad er dette til?

Ja planen er den skal have for i. En pynte knap. Også er der lavet en lille pung til amme indlæg eller bind.

3/20/13

Lyn anmeldelse af hækle nålen fra søstrene grene

Købte en ergonomisk hæklenål for første gang da den var billig 15 kr. Jo hvorfor ikke prøve?

Til at starte med føles den stor og klodset mellem fingrene, og føler lidt jeg mister fin følelsen med spidsen af nålen hvis en maske er blevet lige lidt for stram på den forrige omgang. Så lige første hånds indtrykket er ikke vildt positivt.
Som med alle billige nåle skal den lige slides en lille smule før garnet glider perfekt. Men ikke mere end denne lap har taget at lave. Så er ikke noget der ødelægger noget.
MEN .....
Jeg kan også godt måske fordele ved den slags nål med et bredt skaft, hvis man hækler længe eller stramt så belastes fingrene mindre, og man kan ikke 'krampe'holde på nålen som på de alm tynde runde nåle. Så har man let til at få ondt i fingre, eller generelt holder meget hårdt så vil man nok kunne mærke en stor positiv forskel. Og de ulemper jeg nævner først tror jeg hurtigt man kan blive vant til.
Min anbefaling.
Ømme fingre gigt osv. Så er det bedre med en ergonomisk hæklenål. Eller hvis man hækler i lang tid af gangen så vil man også kunne mærke en aflastning.

For alle andre så er det hip som hap. Så er det hvad man bedst trives med.

Dog foretrækker jeg klart træ nåle frem for metal de er varmere og mere flexible og efter min menig meget behagelige.

Skulle den have en karakter fra 1-10 vil jeg nok give den 7

3/18/13

Kjolen er færdig!

Så blev muslinge kjolen endelig færdig. Bøvlet meget med den især skørtet som jeg synes bobler. Men har fået at vide jeg skal prøve at vaske den og lade den ligge tørre. Så prøver jeg i morgen. Er til baby str. 62/68 men virker lidt stor.

Men stor sejr første hele stykke tøj jeg har lavet i mit voksne liv.

Elsker den her lås.

Den giver et pragtfuldt luksus præg til en simpel perlekæde.

3/17/13

Stjerne sjalet

Er blevet helt færdigt, var dejligt nemt og forholdsvis hurtigt at lave. Eneste ting der tog lang tid var at vente på der blev udsalg igen der er brugt 6 nøgler garn af gjerstal tinde 100 g pr stk og hæklenål nr. 4,5