10/5/12

En dejlig fredag aften.

Det er fredag, roen har sænket sig, lille pigen sover, og manden gamer med "gutterne" over nettet. Så en hel aften hvor jeg kun skal tænke på mig selv. Her sidder jeg. Mit dejlige, nu rodede arbejdsbord :-) cola i Te koppen, (som jeg dog nu har tænkt mig at genfylde med min kakao te. Den passer lige til denne mørke "næsten vinterkolde" aften. Med god musik på computeren = Youtube.
Er blevet til disse kreationer i aften.
God weekend og fortsat god fredag aften til alle. Knus herfra.

9/30/12

Min kreative moster

Jeg har tilmeldt mig det kreative forum "min kreative moster". Det har sine fordele og ulemper, eller okay rent ud sagt en ulempe, som dog også er en styrke. Det koster penge at være med. Beløbet er tæt på at være symbolsk. 8,25 kr. pr. måned ved et års abonnement på 99 kr. Der betales med enten bank overførsel, eller paypal. Pengene går så til hosting, vedligeholde, spam blokering, og reklame frit site, præmier til de betalende medlemmer i konkurrencer og efter planen 1 gang om måneden skal der være en lodtrækning blandt de betalende medlemmer med mere end 3 billeder på forumet. Så synes det er fair nok. Plusser: Man kan uploade direkte fra computeren til sitet, (på de andre forums jeg er medlem skal du først selv hoste billedet et sted også linke det videre), det er meget nemmere og derfor et kæmpe plus. Det er "seriøse" kreative mostre så man "slipper" for tonsvis af inaktive medlemmer som bare "fylder og giver en falsk følelse af det er noget stort" som så viser sig at være helt dødt. Pga. det for nyligt er blevet betalingsforum, er det lidt "dødt" men har været der i snart en måned, og fornemmer at det begynder at tage lidt til. Er gået fra mener det var 33 medlemmer da jeg loggede på første gang til nu 44. Går stille og roligt. Det mest spændende og det jeg virkelig GLÆDER mig til, er deres mosterbyt! Man bytter et færdigt produkt, og da det er rimeligt seriøse damer, kan man næste forvente sig et lille stykke brugskunst! (selvfølgelig skal man også selv levere noget i god kvalitet.) Jeg har tilmeldt mig temaet :"Noget der kan flyve" og jeg tænker og tænker, skribler en ide af og til. Men stadig lidt blank, har heldigvis en måned endnu til at få lavet min bytte gave. Tror det bliver et smykke.... Men kan også blive noget hæklet. Gratis vejledninger, god stemning, mødes i RL, hjælp og masser af gode råd tips og triks. Mulighed for blog, forum indlæg osv. Har ikke betalt endnu, men gør det nok snart. Synes det virker rigtigt spændende.

Sikke en vidunderlig uge.

Roen har sænket sig i det dejlige hjem i Sulsted. Sygemeldingen er officiel, ikke mere stess om man er "syg nok" bare passe på sig selv og baby i maven. Det har givet god energi, og sindsro. Det er vidunderligt. Så her er lige tommel op fra Baby
I det absolutte slow motion tempo får jeg styr på rodet, forbereder børneværelse til baby, forbereder hygge kontor på første salen til mor og far. Manden elsker det nye kontor, vi har hvert sit skrivebord med GOD plads. På mit bord er der plads til både computer, smykker og garn. Elsker det. På hans er der plads til både computeren og alle hans skole ting og læsehjælps redskaber, + plads til at Sara kan sidde og tegne eller lave perler ved siden af. Men denne uge har været helt fantastisk. Dagene er "fløjet" væk, har handlet med mor om mandagen, tirsdag onsdag var manden syg så var nusse passe på hinanden dage, hvor vi sammen fik lavet lækre svenske chokolade brød. Mums. Torsdag fik jeg købt den allerførste ting til BABY! En skråstol så Baby kan være med i hverdagen. Fredag en rigtig tøsehygge eftermidag i Aalborg hvor jeg bla. fik smagt VERDENS bedste fløde bolle! (solbær, hvid grand cru chokolade, marcipan bund, og champange!) Summerbird i Aalborg er DYR men du får heller ikke bedre! Var en gratis smagsprøve og gik derfra med 6 passionsfløde boller til 35 kr. (normalt 59) Smagte også godt, men ikke lige så fantastisk. Spise på Jensens bøfhus og en micro ose tur hvor vi bl.a. kom hjem med hver sin hår donut (også kaldet en valk) mit hår må dog gerne blive lidt længere. Det virker men kan godt lide det ser lidt blødt ud, og det kræver lidt længere hår. Men det kommer. Lørdag var en af familiens traditions aftener. Nemlig den årlige lysfest. Vi havde en super hyggelig dag og aften hvor jeg dog måtte opgive omkring kl. 21 de sidste timer kørte jeg dog på ren og skær stædighed. Var alt for træt. Men det dejlige var aftalen om at vi overnattede i forældrenes campingvogn, så var bare lige ud og falde omkuld. Var rigtig rart, selvom jeg glæder til at sove i egen seng i aften. Søndag kom min pakke med ny make up fra ELF, som jeg er godt tilfreds med. Når jeg køber hos ELF som er MEGET billigt, går jeg efter Mineral og Studio serien, da de er supergode, resten af det kan i teorien ligeså godt være gosh eller rimmel. Mineral serien er efter min mening ligeså godt som Nilens jord, elsker det! Læbestifterne er dog ikke ret holdbare men meget pigmenterede og fugtgivende, så synes de er gode til hverdag, en date aften skal jeg nok have en der kan holde til lidt mere. Deres Studio pigment eyeshadows glæder jeg mig afsindigt til at prøve at bruge, min svigerinde har altid de smukkeste øjne når hun bruger dem. De koster normalt 3,5£ men man får af og til 50% i rabat og de er bare NICE! I næste uge er planen at få vasketøjet i bund, jeg sorterer og vasker og manden bærer og hænger op. God deal for min ryg. at gå og tulle med at organisere mig på det nye lækre kontor, så i kan se det, bliver sindsygt flot. også skal jeg lave bukket min gave til Moster byttet på minkreativemoster.dk "noget der kan flyve" Fik også lavet et flot wire træ.