4/4/12

Toer du taenke ud af boksen/ kom og leg med mig udfordring!

Materialerne fra http://danagonia.blogspot.com/ (Danagonia Magiske smykker)
Blev til et pyntelåg til datteres paliet krukke. Her er tilsat et glas fra en Tikka Masala ret, fyldt med palietter. Bomuldsgarn, og lidt fiskesnørre til at sy stjerner fisk og knap fast med. Måske der bliver bygget videre på denne med tiden når der bliver en løs dims hist og pist. Opskriften kan findes her : http://garnstudio.com/lang/dk/visoppskrift.php?d_nr=0&d_id=741&lang=dk


Hov mangler et billede af fisken. Kommer her:


Hvis der skulle være nogen der vil være med så vil jeg gerne sende materialer til 2 personer. Så sig til hvis du har lyst.
Udfordringen fra Danagonia: http://danagonia.blogspot.com/2012/03/kom-og-leg-med-mig.html
Udfordringen er startet her hos Oline Art : http://olineart.blogspot.com/2012/03/tr-du-tnke-ud-af-boksen-og-springe.html
Her er reglerne for at deltage:

Regler:

Oline Art's blogudfordring går kort og godt ud på at jeg sender 5 materialer til dig, der gerne vil deltage.

Når du modtager de 5 ting, skal du huske at fotografere dem inden du tager dem i brug.
Du har nu max 10 dage til at lave et eller andet af de 5 materialer. Alle 5 ting skal indgå i samme kreation. Du må gerne tilføje flere materialer, end dem du har fået tilsendt, men du må altså ikke lave en halskæde med de 3 ting og et armbånd med de 2 ting - Alle 5 ting skal indgå i samme kreation.

Du bestemmer helt selv hvad din kreation, skal være. Et maleri, et stykke tøj, et møbel, et smykke, noget til børn eller noget helt andet. Det behøver ikke være store tidskrævende kreationer. Det er helt op til dig:-) Kun fantasien og de 5 materialer du får tilsendt sætter grænser!

Når din kreation er færdig, tager du et billede af den og laver et indlæg på din blog. Indlægget skal indeholde billede af de 5 ting, inden du tager dem i brug, et link til vedkommende du har fået de 5 ting af, og et billede af den færdige kreation. Hvis det ikke fremgår 100% tydeligt af billedet hvor de 5 ting er blevet brugt, må du meget gerne skrive en lille beskrivelse af din kreation.

Når du har gjort alt dette, sender du 5 ting til 1-2 nye deltagere, så udfordringen får mulighed for at sprede sig i blogland. Du kan evt. vælge de 2 første der skriver på dit indlæg at de gerne vil være med. Materialerne du skal sende kan være fra en stofbutik, en garnbutik, en hobbyforretning eller de kan være fra stranden, skoven eller lossepladsen... Det bestemmer du helt selv:-) Jo mere du mikser materialerne, jo mere udfordrer vi jo kreativiteten hos modtageren.

1 comment: