6/4/13

Nyt legetøj/micro bærbar

Har fået den lækreste gave af min mand, er både barsel, fødselsdags og julegave i et. Har fået en Samsung galaxy 2 tab m wifi og en keyboard docking station, som i øvrigt også fungere ganske godt uden at der er koblet kabel til. Virkelig fedt.
Fik tablet delen for14 dage siden, og den bliver brugt hver dag. Den er skøn til at surfe på nettet, læse blogs, og nu begynder jeg også at skrive blogindlæg på den. Og tastaturet ligger godt i hånden. 
Jeg ser det som et lækkert alternativ til en bærbar, den er "bærbar" men vejer næsten ingenting, er let at sidde og læse på, når man bare læser er det som at side med et blad/en bog. Klik tastaturet på, så er det en bærbar.

Der er også nogle få ulemper, men den eneste jeg ser pt. Er at der ikke er "uanede" mængder af lagerplads på den, men er det jeg har min stationær til, og det er også den jeg vil game spil på, hvis jeg vil det.
Er så glad for min tablet, en god "ven" eller redskab til at være kreativ, er genial! Til at have en internet opskrift i nærheden, så man ikke behøver at printe, eller sidde fastbundet et sted.

I øvrigt kan man spare RIGTIG mange penge ved at købe covers/cases over ebay. Venter på mit gule læder look etui, pris i dk min 500 ebay 68 kr. Med ekstra tilbehør. Glæder mig til den kommer med posten.

No comments:

Post a Comment