4/28/13

Pennevenne Jagten del 2 Pakke fra Janni's Hjørne

Her er så hvad jeg modtog fra søde Janni

Jeg har lånt hendes billeder da dagen idag virkelig er til at blive meget mopset af, føler klokken burde være omkring midnat nu. Men den er kun omkring halv tre! GYS.

En nattesøvn hvor der ikke har været EN eneste times sammenhængende søvn, pottetræning der driller og en baby der er kommet ud af soverutinen.

Men til Pennevenne jagtens anden del. (startet her på Kreafreaks blog.)

Det fedeste var at jeg fik pakken i tirsdags, på en ligeså øv dag hvor alt bare gik galt. Lige fra der ikke var mere morgen mad til mor, samt at jeg "troede" jeg havde fået alt det snavsede tøj med i maskinen, men næ nej. Sjovt nok lå der mere steder hvor det ikke burde....

Opvask over alt, og der skulle støvsuges ryddes op osv. osv.

Til sidst blev det bare for meget også blev jeg sur og besluttede at "være ligeglad" med det hele og gå med Sine pigen op og sove.
1½ time senere kom jeg ned af trappen og der stod en pakke uden for døren. (bor sjovt nok på byens hovedgade, hvor stort set alle går forbi hver dag. Så er meget usædvanligt med en pakke der.

Men humøret steg 10 grader, og 10 mere da jeg lukkede den op.Jeg blev i så godt humør, min yndlingskakao, mørk chokolade (chokolade SKAL være mørk), som i øvrigt smagte RIGTIGT godt, sidder med den allersidste firkant nu. Har delt med både min mand og Sara.Den søde Elefant bamse er der også blevet "kæmpet" en del om, især da den er hæklet så var Sara fuldt ud overbevist om at den var til hende og at mor havde lavet den :-)
Sine havde lige fået en hæklet bamse så den her MÅTTE jo bare være til Sara, (som har MANGE bamser) vi fjollede lidt og det endte med mor godt måtte få den, da hun slet ikke havde nogle bamser. Mobil etuiet var lidt for stort til min telefon, men min mor har længe snakket om hun gerne ville have et, så jeg tænker hun vil blive glad for det.

Så gik jeg nærmest i selvsving over en fin lilla pakke, en hjemmelavet notes bog til mine kreative idéer, lavet af pappet fra en kasse med morgenmad, synes det er vildt fedt med bæredygtigt genbrug, også en notesbog! Elsker notesbøger. Har du i øvrigt set min blomsterbog jeg lavede for nylig den er HER

Cd'en var også en af den slags gaver man bare bliver rigtig glad for, hvem elsker ikke glad musik, og vi har tæt på samme musik smag. Hvilket vil sige manden ikke er med på den, så hører jeg når jeg er alene hjemme, også skal den ligges ind på computeren og derefter på mobilen, så jeg kan nyde den når jeg er ude og gå, eller løbe (når jeg må komme igang igen). Læg i øvrigt lige mærke til den ultra fine detalje med det hæklede bånd til indpakningen. Vildt kært, skal huske hvor glad jeg blev for det næste gang jeg skal sende en gave.

Husk i øvrigt min give away der mangler kun EN læser før jeg trækker lod! Du finder den her.

1 comment:

  1. Jeg er glad for at du synes om pakken. (Og ja det er helt i orden du har lånt mine billeder).
    Synes selv at det er det bedste i verden at få pakker og breve - især på dage der ellers er lidt trælse. Og who knows; måske får du en overraskelse fra mig en anden gang igen? :-)
    Jeg er nu også fast læser hos dig.
    Kh. Janni

    ReplyDelete