4/17/13

Fisk..... Så vær dog voksen Susanne

Lad mig starte med at sige jeg altid har AFSKYET fisk. Hadet smagen, konsistensen lugten hele pakken.
Det værste jeg ved er hvis man har været til frokkost et sted, hvor nogen beder om den marinerede sild. Bare tanken om den stinkende marinade, der måske er løbet ned af siden af glasset skålen, er nogle gange nok til (undskylder allerede nu) at lade som om jeg ikke hører dem, eller siger til manden at X vil gerne bede om silden. Føler jeg kan lugte det MANGE timer efter på trods af gentagne fingervaske med MASSER af sæbe.

MEN skal jo være "Voksen" og et godt eksempel for mine piger, og vise jeg (sådan da) kan lide den sunde lækre fisk...
Det sidste års tid har jeg øvet mig i at lære smag og konsitens bedre at kende, så kan nu spise flere fisk end før. (Før var friturestegt fiskefillet, tun på dåse, makrel i tomat og torskerogn. De fleste typer med MASSER af remolade/citronsaft og mayonaise på.

Idag skal jeg tilberede fisken. Bliver sjovt og spændende, jeg kan godt lide at lave mad. og gør alt hvad jeg kan for at få det til at smage godt.

1. HELT frisk, eller i altfald fra fiskehandleren der kører rundt med fisken, og det skulle være skåret idag. Så går ud fra det er friskt.
2. (Sikkert valg af fisk) Vi valgte 2 typer af fisk. Til de voksne Flotte laksestykker ( 2 stk for 50 HOST kunne jo få en god steak for de penge!), og til Sara laver vi så fiskefrikadeller af Laksefars.
3. Kamufler smagen (MUHAHAH) Lavede igår en lækker krydersmør med Hvidløg, masser af persille, lidt gourmet salt.
4. (Til mor i altfald) Steg fisken en smule for meget. Har fundet ud af jeg bedre kan klare konsitensen hvis det bliver en "smule" overstegt frem for understegt.

Men i skal da se Billeder! Så mig ud i køkkenet og knipse løs med kameraet :-)

Kommer her.

No comments:

Post a Comment