10/12/12

Det første mosterbyt.

Nu har jeg tjekket at min byttemoster ikke er en af mine faste læsere. Så Tør godt vise hvad jeg har lavet her. På minkreativemoster.dk er der noget der hedder mosterbyt. Vi er "alle mostre" derinde, og man kan så melde sig til den her bytte event hvor man bytter noget færdigt man har lavet. Hvilket jeg synes er super fedt, at man giver noget man er færdig med, også modtager en gave (hvem elsker ikke at få gaver?) Denne gang var temaet noget der kan flyve. Og jeg valgte at starte med at arbejde med fjer, det blev der disse to sæt øreringe ud af.
Jeg forsøgte også at lave en hårnål med en sommerfugl og ægte sarakowski krystaller, men da limen tørrede var den kommet over krystallerne, og de var ikke længere pæne, blev helt matte. Men i må gerne se den alligevel.
Så istedet blev det til denne hæklede sommerfugl efter nørklehjørnets dyi: http://noerklehjoernet.blogspot.dk/2012/05/hklede-sommerfugle-diy.html
Synes selv den er ret sød på en lidt "hippie" måde. En sidste ting der røg med i pakken var denne "flyvske tanke" lavet i kobber:
Til mig selv, fik jeg endelig sat mit vedhæng i en kæde, har sat den i en meter lang kæde der bindes, synes selv effekten fungere superflot. Men i får den kun at se her på "foto" baggrunden. Har leget med at redigere billeder i picassa idag, og var rigtig hyggeligt. Det er min fine labadorit jeg har fået af en sød smykkeven engang.

No comments:

Post a Comment