1/7/12

Dejlige dage.

Nyder livet får nørklet, og min datter og jeg virkelig råhygger med noget "kedeligt" noget hver dag. Igår bagte vi pizzaer sammen, og idag gjorde vi hovedrent i køkkenet. Det er pragtfuldt. Nyder de rolige stunder sammen med hende, det er skønt at være mor. På billedet ovenfor danser vi til musikken i tv'et.

Nogle af mine nørklerier er også til hende, bla. fik hun en dukke til jul som hun næsten aldrig slipper, som er med overalt og sidder på bordet imens vi laver mad. Så måtte jo lige lave en hue så hun kunne komme med udenfor.
og min mormor er igang med at lave en jakke til den.

Her er huen på den anden dukke, "Signe" var med oppe og sove da jeg tog billeder.
Endnu et mobilt cover for at passe på min telefons skærm. Super let at lave, opskriften er let at finde på garnstudio.dk

2 comments:

 1. Det er et rigtig flot cover, Susanne!!

  En lille sidebemærkning, så har jeg modtaget en blog award. Den skal jeg give videre til 5 andre blogs. Jeg har valgt dig, fordi din blog fortjener mange flere læsere. Jeg har skrevet et lille stykke om den og vist to billeder herfra.
  Håber det er i orden, og at du vil tage imod nomineringen.
  Hvis du tager imod, skal du vælge 5 blogs,som du tildeler en Award.
  Dernæst skal du på din blog skrive, at du har modtaget den af mig. Billedet kan du kopiere fra min blog. Hvis ikke, vil jeg stadig gerne have lov at nominere dig ;-)

  Hilsen Camilla

  ReplyDelete
 2. Det må du gerne, kan også sagtens tildele 5 awards her i blog land.

  Og mange tusind tak.

  ReplyDelete