10/30/11

Tid til at komme igang igen...

Ja, tid til at komme igang igen, efter længere tids pause....

Dog må jeg indrømme at jeg er gået lidt fra smykkerne for tiden, elsker at lave noget der også er praktisk, så derfor tadaa... Har strikket, hæklet og lært mig flere teknikker fra bunden af.


Men hvorfor og hvordan?
Trængte til at komme igang med noget nyt, har en ide med at udfordre mig selv til at lære mig selv noget nyt når jeg ikke er helt på toppen, så startede med at tage med mor til garnudsalg i Aalborg, hvor jeg fandt noget super lækkert garn til lille pigen, og mig selv.
Det er så bla. blevet til et halstørklæde, en hue, et par opbevarings skåle, muffedisser(pulsvarmere/håndledsvarmere), mm. Samt 2 igangværende projekter, en hue m. muslinge mønster, samt et kæmpe halstørklæde i samme muslingemønster i lækker mohair uld. mmmm. glæder mig helt til det skal bruges.

I alt har jeg været igang med at strikke og hækle i snart 2 måneder, og har også lavet mere end der er vist her.
Da jeg startede kunne jeg "kun" huske hvordan man "strikkede" ret, opslag vrang mm. kunne jeg ikke huske.
Først blev det så til et par pulsvarmere, med hjælp fra strikkeskole videoer fra garnstudio.dk
Der efter kom hæklingen, anede ikke hvordan jeg skulle holde på en nål, men billigt bambus garn i netto og en hæklenål i skabet, en tur på biblioteket efter et par bøger, og igen gode videoer fra nettet, så blev den lyserøde skål til på en dag.
Siden er det gået lidt amok, men jeg hygger mig med "at forberede" mig til vinteren. Kan godt li "at forberede mig" føles godt.

Ellers skal jeg igang med noget til datteren, enten et tæppe eller en hue, eller være praktisk og lave mig selv et par vanter da jeg på mystisk vis kun har 1 af hver slags vante tilbage.

Så er lillepigen også forberedt til vinterens komme.

Super skøn hæklet hue, stadig med nålen og markeringstråden i.
Første hæklede projekt.
Muffedisse med grand turismo i baggrunden
Strikke muffedisse med tommelhul, bor nu hos min mormor.

1 comment:

  1. Du har godt nok lavet mange fine ting. Smykkerne holder også lidt pause her, til fordel for bløde materialer.

    ReplyDelete